Wat je over mij moet weten

Wanneer je een blog leest, dan wil je natuurlijk weten wie de blog schrijft om een “persoonlijke band” met de schrijver op te bouwen. Wil je dus meer over mij weten? Ik vertel het je graag. Ik ben Merel en ik woon in Nunspeet. Op mijn 5ejaar kreeg ik mijn eerste fiets. Het was een rode kinderfiets met steunwielen. Vanaf het moment dat ik deze fiets had, vond ik het prettig om te fietsen. Mijn liefde voor deze sport is nooit afgenomen. Ik ben mijn ouders daarom altijd dankbaar geweest dat zij mij in Nunspeet hebben opgevoed. Hier is fietsen namelijk een belangrijke sport en toeristenattractie.

Leven in Nederland

Als je meer wil weten over het leven in Nederland, dan zou ik je het liefst aanbevelen om een keertje op vakantie te komen. Er is namelijk enorm veel te vertellen. Over het algemeen zijn Nederlanders zeer open. Zo zie je vaker grote ramen met gordijnen die meestal open zijn. Je kunt dus gewoon in de woonkamer van je buren kijken. Het openbaar vervoer in Nederland is ook goed functionerend. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je niet beschikt over een auto. Er staat namelijk altijd wel een bus, tram, metro, pont of trein voor je klaar. Als student kun je bovendien gratis of met korting gebruik maken van het openbaar vervoer. Als je niet te ver van je werkplaats of school woont, dan kun je er ook voor kiezen om met de fiets van punt A naar punt B te gaan. Dit doe ik al vele jaren.

Fietsen in Nederland

Als je naar Nederland komt, dan zie je meteen dat veel mensen ervoor kiezen om met de fiets naar hun bestemming te gaan. Denk bijvoorbeeld aan boodschappen doen met de fiets. Je zet dan de boodschappen in je fietsmandje aan de voorkant van je fiets of je bevestigt ze op de bagagedrager aan de achterkant. Een reden waarom velen ervoor kiezen om te fietsen in Nederland, is omdat de wegen en fietspaden veilig zijn en er veel plaatsen voor geweldig fietsen zijn. Hierdoor stap je met een gerust hart op de fiets. Dit geldt ook voor fietsen in Nunspeet. Er zijn in Nederland bovendien verschillende regels waar fietsers zich aan moeten houden om zo veilig mogelijk gebruik te maken van de fietspaden en wegen. Fietsen vind ik persoonlijk ook een perfecte manier om mooie landschappen te ontdekken. Laat mijn blog je dus inspireren om te fietsen in Nunspeet of andere plekken in Nederland.