Over ons

Overname eind 2018 

Fietsverhuur Vierhouten bestaat al tientallen jaren en is hét adres voor een goede fiets. Tourfiets, ATB, elektrische fietsen, tandems en mountainbikes, we hebben het allemaal!

Sinds eind 2018 is het fietsverhuur gedeelte overgenomen door Outdoor Centrum Nunspeet. De vorige eigenaren Bertus en Marga Foppen zijn een andere weg in geslagen en hebben hun pand verkocht.Hiermee zou er een einde komen aan de fietsverhuur in Vierhouten wat natuurlijk zonde zou zijn. In goed overleg met de familie Foppen heeft Outdoor Centrum Nunspeet het Fietsverhuur gedeelte over genomen.

Zoals de naam al zegt zitten we gevestigd in Nunspeet, onze locatie is bij het Bezoekerscentrum gelegen aan het Veluwe Transferium. Deze locatie bied door zijn ligging vele mogelijkheden voor de verhuur van al onze producten. Zo is er een uitsteken aansluiten op het openbaar vervoer en is er voldoende parkeergelegenheid.

Fietsmogelijkheden vanuit het Bezoekerscentrum.
Vanaf deze locatie starten er verschillende fietsroutes over de Veluwe. Maak een tocht door de groene bossen, bezoek het oude vissersstadje Elburg of fiets naar het culinaire dorpje Vierhouten.
Huur een (elektrische) fiets, step of trikke en je bent klaar om te gaan! Sportievelingen trekken er graag op uit op een mountainbike, over één van de vele uitdagende paden door de natuur. Ook bieden we verschillende mountainbikeroutes aan per gps

Zomerperiode in Vierhouten.
Voor de zomerperiode wordt er gezocht naar mogelijkheden om een fietsverhuur op te zetten in Vierhouten zelf.
In overleg met de ondernemers daar zullen we kijken wat de mogelijkheden zijn.

Groepsverhuur.
Bij Fietsverhuur Vierhouten kunt u ook terecht voor verhuur aan grote groepen, de meeste modellen hebben wij ruim op voorraad.
In overleg kunnen deze op locatie geleverd worden.

Aanbod.
We hebben een ruime keuze: herenfietsen, damesfietsen, kinderfietsen, elektrische fietsen en mountainbikes. Ook verhuren we tandems, kindertandems en kinder- en hondenkarren. Een leuk idee voor familie- of personeelsuitje!

Routes.
Tevens hebben wij voor u de mooiste fietsroutes op de Veluwe uitgezocht zodat u heerlijk kunt genieten van de mooie omgeving tijdens het fietsen. Deze fietsroutes zijn voor een mooi prijsje bij ons in de winkel te koop.

Halen & brengen.
Het brengen en/of halen van fietsen in de omgeving is ook mogelijk, wij staan graag voor u klaar.

Neem contact met ons op
Voor informatie of reserveringen zijn wij bereikbaar op tel: 0341-270 255